ParoEl nombre d’aturats a la Comunitat Valenciana va pujar un 1,5% a l’agost en relació amb el mateix mes de l’ any passat, amb 6.451 nous desocupats, segons ha informat aquest divendres el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.
D’aquesta manera, la xifra total d’aturats registrats a la Comunitat Valenciana se situa en 437.569 persones.
A nivell nacional, la xifra de desocupació ha augmentat a l’agost en 14.435 persones en relació amb el mes anterior, de manera que la xifra total de desocupats a Espanya se situa en 3.697.496 persones, segons ha indicat la mateixa font.
D’altra banda, la Seguretat Social va perdre el mes passat a la Comunitat, una mitjana de 26.488 afiliats ( -1,54% ) respecte al mes anterior, cosa que va situar el nombre d’ocupats en l’autonomia valenciana en 1.697.090 cotitzants. A nivell nacional, la Seguretat Social va perdre una mitjana de 144.997 afiliats ( -0,81% ) respecte a juliol, situant el nombre d’ocupació en 17.699.995 cotitzants. Segons el Ministeri d’Ocupació, el descens de l’afiliació a l’agost en una constant en tota la sèrie històrica, coincidint amb la fi de la temporada estival.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment