Festes de BéteraNotícies

Obrera 2016Tal i com les Obreres i Majorals de 2017 han fet public aquest matí, mitjançant un ban municipal, demà diumenge a les 12:30 hores tindrà lloc a l’Església de la Immaculada Concepció la confecció de la “bolleta” on es plasme el nom de aquella jove que serà la Primera Obrera Fadrina de l’any vinent.
De nou, Sandra Bravo Cutillas, Primera Obrera Fadrina de 2016, serà l’encarregada de traure a aquesta nova representant de les Festes Patronals de Bétera, després que Ana María Garijo Martín emetera fa unes setmanes un comunicat explicant la seua renúncia a aquest càrrec.
Segons està previst i tenint la mateixa essència com si del propi 22 d’agost es tractara, després de la el·laboració de la citada “bolleta” que es realitzarà junt al retor, Vicente Font, tindrà lloc un cercavila acompanyat de música per anar en busca d’aquesta nova obrera.
D’aquesta manera, l’alegria i la il·lusió tornaran demà a impregnar els carrers de la localitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment