polideportivo beteraEl passat 25 de juliol, la Junta de Govern Local de Bétera va aprovar l’expedient per licitar el contracte administratiu especial per a la gestió del Bar-Restaurant del Poliesportiu Municipal, per procediment obert i adjudicació per concurs mitjançant una pluralitat de criteris. El proper 19 de setembre finalitzarà el termini de presentació de propostes per a participar en la citada licitació.
Tal i com es plasma a l’edicte del BOP i als Plecs de condicions i preescripcions tècniques, la duració del contracte d’explotació serà de quatre anys. No osbtant això, podrà ser objecte de pròrroga expresa, davall les seues mateixes clàusules, anualment, per mutu acord de les parts, per dos anys més. Però en tot cas, la duració total del contracte, incloses les seves pròrrogues, no podrà ser superior a sis anys.
Entre d’ altres, es valorarà i es tindrà en compte determinats aspectes com la professionalització i experiència, així com l’estabilitat  laboral, la quantitat de treballadors del restaurant i la potenciació de la gastronomia local.
La informació per poder participar en el procés de licitació es troba a la pàgina web de l’Ajuntament del municipi a l’apartat de tràmits-perfil del contractant. http://www.betera.es/tramits/perfil-contratante
 
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment