EsportNotícies

Bétera-Bayoles. Bétera-Bnyoles.
El passat cap de setmana, 3 i 4 de Setembre, 15 triatletes del CEA Bétera van viatjar a Banyoles per disputar el Campionat d’Espanya de Triatló distància olímpica (1500m nadant, 40km en bici i 10Km de carrera a peu).                                                                                                                                                                                                                                                           Noelia Juan, Ana Climent i Marina Zaragozá es van proclamar campiones d’Espanya sub23 per equips. En categoria Élit femení, Noelia i Ana van acabar en les posicions 32 i 57, respectivament, completant el trio campió Marina en Grups d’Edat.
A més a més, en la participació de Grups d’Edat masculí Miguel Martinez va  aconseguir el subcampionat en GGEE 45-49 i Josep Gómez va quedar tercer en GGEE, 25-29.
Per la seua banda, Samuel Gil que va representar al club en Categoria élit masculí, va aconseguir finalitzar la prova en la posició 83.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment