Notícies

La Pastoreta

Avui dimecres, al voltant de les 19:30 hores, s’han inicitat els actes amb motiu de de la celebració de la Pastoreta (La Divina Pastora). La festivitat ha arrancat amb el traslladat de la imatge des de l’ermita a l’església de la Puríssima.
La festa de la Pastoreta, és una festa molt arrelada a Bétera en què el protagonisme el tenen les xiquetes i xiquets del poble, que vestits de “pastoretes i pastorets” i acompanyats pels seus pares, van davant de la Verge en el seu recorregut.
Des de l’any 2.009, l’Associació “Amics de Coet”, són els encarregats del seu trasllat.
Demà dijous, a la mateixa hora, tindrà  lloc la processó des de la Parròquia fins a l’ermita del Calvari. Però aquest, enguany, no comptarà amb un castell de focs d’artifici donat que el municipi es troba en alerta greu per incendis i per disparar-se junt a una massa forestal que també està patint els efectes de la sequera.
amics-del-coet                      la-pastoreta-con-amics-del-coet

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment