Camp de TúriaNotícies

 

Aquest dimecres el diputat responsable de l’àrea de Carreteres, Pablo Seguí, es va reunir en un esmorzar informatiu amb diversos alcaldes i regidors del Camp de Túria on també van participar la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer. En aquesta reunió van estar presents l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany i la regidora d’Agricultura, Camins Veïnals i Obres Públiques, Cristina Ballesteros,
Durant aquesta jornada Seguí va donar a conéixer les distintes inversions de la institució provincial en els diversos municipis comarcals.
Entre les actuacions més inmediates, Diputació destinarà 2.256.312 euros en algunes localitats. Dins d’aquesta tasca es contempla la renovació de la senyalització vertical i horitzontal en totes les carreteres de la demarcació Bétera-Serra que discorren per la comarca.
A aquests diners se sumaran els 961.998,35 euros procedents del Pla de Camins i Vials i que, segons ha destacat Pablo Seguí, “seran directament els ajuntaments els que, per tal de reconèixer la seva autonomia, decideixin en què invertir els diners dins dels objectius generals del pla”.
En quant a la partida per a Bétera es confirmarà segons el calendari de la diputació després del 14 de setembre, data de tancament del termini de peticions d’ajudes. Aquestos diners serviran per fer obres de millora als camins, principalment en aquells més afectats per les pluges de l’any passat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment