Les Festes d’Agost ja han acabat fa unes setmanes, el municipi ja té quatre noves obreres i una bona colla de majorals per 2017. Abans de passar pàgina i començar a pensar en l’any que ve volem mostrar-vos un vídeo resum amb els millors moments de tots els actes que el nostre equip va gravar durant els 10 dies de festes.

Com no podria ser d’altra manera vam estar amb les nostres càmeres la Ofrena de les Alfàbegues però també la Coetà, el Ball de Torrent, la cabalagata, la Run Color, la cantà, la Nit del Rock, les danses i molts altres actes plens de color, música, diversió i tradició.

És el primer any que ens hem fet una cobertura total de les festes: cròniques, entrevistes, fotografies i també vídeo. Esperem que vos agrade i que ho disfruteu i ho compartiu amb l’objectiu que tot el món puga veure com són les nostres festes i com les gaudim.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment