Notícies

Dissabte va ser presentada la nova Associació de Tecnologia i Ciència (ASSTEC) en un acte que va tindre lloc a les instal·lacions de l’Ateneu de Bétera, emplaçament que també serà la seua seu i al que van acudir veïns i veïnes de Bétera entre els quals es trobaven alguns professors tant de primària com d’universitat.

asociacion-betera-tecnoligia

ASSTEC naix amb la finalitat de fomentar el coneixement científic i tecnològic a Bétera i el seu voltant. Encara que els membres que actualment la formen són experts en biologia, física i química, l’entitat està oberta a tot aquell que vullga aportar la seua experiència dins el món de la tecnologia, així com a qualsevol persona que tinga inquietuds i desitje ser part d’ella.

Una de les primeres aportacions a la qual insta l’associació és a la participació en el concurs de logotips. Tal i com va explicar Pau Mollà, l’agrupació busca un logo que els identifique i per a tal efecte es va a convocar pròximament un concurs, les bases del qual es podran trobar a les xarxes socials.

Per la seua banda, Juan Luis Pascual-Ahuir va remarcar la pretensió que té el col·lectiu de fer veure la ciència com una tasca amena i divertida, de manera que tota la gent puga gaudir d’ella i s’interesse per conéixer l’entorn que el rodeja.

En aquest sentit, ASSTEC ha preparat una gran diversitat d’activitats, dividides en 3 grups. El primer grup consisteix amb conferències, xerrades i trobades temàtiques.

Per concloure la presentació, tant Pepe Sanchis com Manel Usó, van explicar amb més detall les eixides i trobades astronòmiques i temàtiques que es proposaran per a observar i reconéixer la nostra natura i les espècies vegetals i animals del nostre entorn, entre altres. A més a més, l’associació també vol enfocar la seua tasca als estudiants per explotar i fomentar l’interés científic, efoncant-lo d’una forma més atractiva.

Encara que ASSTEC està buscant diverses víes de financió i mantenint converses amb l’Ajuntament del municipi el qual ja ha mostrat el seu interés, segons van manifestar el representants del col·lectiu,  també s’ha establit unes quotes simbòliques i molt econòmiques per a qui vullga formar part.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment