Notícies

calvari-betera-okBétera vol revitalitzar la tradicional festa del Crist que sempre s’ha celebrat a la localitat i per això demà dimecres, 13 de setembre, a les 21:00 hores se celebrarà la baixada del Crist original des de l’ermita fins a l’Església de la Puríssima.

Un grup de joves del poble s’han compromès a baixar al Crist autèntic als muscles des de l’ermita pels carrers de la localitat fins a l’Església de la Puríssima. En arribar se celebrarà un Triduo i els actes continuaran diumenge amb la celebració de la Festa Major amb una missa a les 12:00 hores.

Diumenge a les 20:00 hores el Crist tornarà a l’ermita en processó i entrarà a casa amb un llançament de coets de “penalla” gràcies a la col·laboració de les tres penyes coeteras de Bétera.

“Volem revitalitzar la festa del Crist i volem fer-ho bé amb l’objectiu que any que ve siga encara més gran i puga recórrer els carrers del barri del Crist. Esperem que la gent isca al carrer, participe i done suport a la recuperació de la festa”, ha explicat el rector D. Vicent Font.

La festa enguany es realitzarà gràcies a la col·laboració amb la Confraria del Crist, les penyes de coeters de Bétera i diversos grups de majorals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment