Notícies

mercat-2-beteraLes dones seran les protagonias de la Setmana Agrícola de Bétera amb un homenatge que es farà aquest dimecres al Saló de Plens del Castell i al qual assistirà la consellera de agricultra, Elena Cebrián.

Serà una vesprada dedicada a les dones i el camp podrem escoltar les paraules de les dones que més saben sobre aquest tema com Ana Mª Cano, de la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana i Teresa Morell, directora de la Cooperativa Agrícola de Pego el dimecres 21, al Saló de Plens del Castell, a les 19:00h.

I el cap de setmana, arribarà IV Fira Agrícola de Bétera. Divendres, a les 19:00h, la inauguració oficial, i fins diumenge al migdia, l’Albereda es transformarà per a acollir tallers (Taller teòric/pràctic de menjar saludable, Taller d’horts urbans, Taller infantil a càrrec dels scouts Bètera Rebalsadors), degustacions, exhibicions, castells unflables i el sorteig de dos escapades de cap de setmana a l’interior. Múltiples activitats lúdiques i participatives per a passar unes hores en família, aprendre divertint-se i disfrutar a l’aire lliure.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment