exaltacion-betera-91Les Falleres Majors de Bétera 2016 s’acomiaden del seu càrrec el dissabte 1 d’octubre. Així, la xiqueta Paula Hernández i la senyoreta Inés Plasencia, posaran punt i final a un any inoblidable en un acte emotiu preparat per la Junta Local Fallera.

El Castell de Bétera és el lloc triat per al desenvolupament de l’acte el qual donarà inici a les 19:15 hores després de la recepció a les autoritats i màxims representants de les cinc comissions falleres del poble.

Les Falleres Majors de Bétera deixaran constància del seu regnat mitjançant la imposició del seu corbatí en record del seu any a l’estendard de la Junta Local Fallera i es dirigiran a tots els assistents per acomiadar-se del seu regnat com a màximes representats de les festes josefines de la nostra població.

En acabar es celebrarà un Sopar d’Acomiadament de tots els representats de 2016 encapçalat per les màximes representants.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment