Notícies

altur-se-reune-con-unrwa-foto_abulaila-1La Diputació de València col·laborarà amb un projecte d’emergència i ajuda humanitària amb l’objectiu de reforçar el Pla de resposta immediata a l’emergència a Síria 2016 de l’Acción Humanitaria, Emergencia y Desarrolllo de la Agencia de Naciones Unidas para los Refugiados de Palestina en Oriente Próximo (UNRWA) destinat a la adquisició d’articles higiènics i de protecció per a la població desplaçada pel conflicte a Síria en emplaçaments crítics.

El diputat de Cooperació Internacional, Emili Altur, ha rebut a la directora executiva de la delegació espanyola d’Acció Humanitària de la UNRWA, Raquel Martí, i a la delegada de la Comunitat Valenciana, Sara Gimeno, per conèixer els múltiples projectes que estan duent a terme destinats als refugiats de Palestina a Síria.

En concret, les representants de la Agencia han presentat al diputat una proposta de col·laboració per a un projecte d’emergència i ajuda humanitària amb l’objectiu de reforçar el Pla de resposta immediata a l’emergència a Síria 2016, destinat a l’adquisició d’articles higiènics i de protecció per a la població desplaçada pel conflicte a Síria en emplaçaments crítics.

Raquel Martí ha explicat que dins de la línia d’intervenció del projecte, l’objectiu general és alleujar les necessitats provocades pel conflicte armat sobre la població refugiada de palestina desplaçada a Síria i, en concret, millorar les seues condicions higiènic – sanitàries i pal·liar la manca d’articles de protecció bàsics.

Emili Altur ha assenyalat que “des de la Diputació considerem que devem participar a minimitzar l’impacte del conflicte sirià, en aquest cas en els projectes d’àmbit humanitaris dirigits als refugiats palestins”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment