EsportNotícies

tiro-con-arco-carraixet-beteraEl passat cap de setmana es va celebrar el XII Trofeo Villa de Bétera de tir amb arc organitzat pel Club de Tir amb Arc Carraixet de la localitat de Camp de Túria que és una de les competicions més consolidades en el calendari de la Federació Valenciana de Tir amb Arc.

En la prova van participar nombrosos arquers pertanyents a diversos clubs de prestigi de la Comunitat Valenciana als quals el club de Bétera ha volgut agrair “la seua participació, suport i recolzament en un dia tan especial”.

Durant el trofeu es va homenatjar tres dels arquers del club, Laura Warmuz, Javier Cerezo Bernet i Teresa Cerezo Bernet, que “durant la temporada passada van collir nombrosos èxits a nivell nacional, europeu i mundial gràcies al seu esforç, treball i dedicació”.

En l’acte va estar present l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, el president de la Federació Valenciana, Julio Cordoba i la presidenta del Club Carraixet, Teresa Bernet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment