simis-600x219

El primer Cicle Comarcal de Música “Ovidi Montllor” ens porta a Bétera el pròxim dissabte una de les millors combinacions per a la festa que es pot trobar dalt d’un escenari en el panorama musical valencià.

Els sons skatalítics, jamaicans i trepidants dels Sva-ters són una aposta segura per a una nit de diversió. A Bétera presentaran el seu darrer treball discogràfic titulat “Simis”. Junt a la banda d’Alcàsser actuarà Ràdio Rube (Alaquàs), una de les noves formacions d’ska clàssic que més està creixent i que en breu traurà disc.

L’Ajuntament de Bétera participa en el projecte promogut junt amb els municipis de la Pobla de Vallbona, Vilamarxant, Nàquera, Riba-roja de Túria, Benisanó, l’Eliana, Llíria i Olocau, amb el lema “Fent Comarca”.

La cita serà a les Coves de Mallorca el dissabte 24 de setembre a les 22’30 hores i l’entrada es gratuïta.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment