img_8633-r

L’Ajuntament de Bétera va voler homenatjar ahir a les dones llauradores en un acte en què va estar present la Consellera d’Agricultura Elena Cebrián. Cristina Ballesteros, regidora d’Agricultura, va ser l’encarrega de presentar aquest acte que va tenir lloc a l’Auditori de la Casa de la Cultura i al que van acudir moltes dones que han treballat i treballen a la Cooperativa Agrària de Bétera.

img_8635-rTotes elles, quasi 200, van rebre un diploma en reconeixement al seu treball per treballar i revitalitzar el camp de Bétera mentre cuidaven de la casa i la família. “Heu treballat al camp i als vostres llars, un treball poc reconegut de moltes dones valentes que hui volem homenatjar. Gràcies pel vostre esforç i treball “, va dir l’alcaldessa Cristina Alemany.

La consellera d’Agricultura va animar les dones a adquirir llocs de més responsabilitat tant en les empreses com en les cooperatives “a les dones ens costa donar el pas perquè sacrifiquem temps de la família però hem de fer-ho perquè tenim les habilitats i hem de confiar en elles, tenim una forma diferent de gestionar i d’organitzar equips. Desde el govern valencià, un govern completament paritari, treballem en implantar línies i ajudes dirigides a la discriminació positiva de les dones”.

Els assistents a l’acte també van poder escoltar les experiències de dues dones que en el seu moment van donar el pas i que hui ostenten alts càrrecs dins el món del cooperativisme com és el cas d’Ana Mª Cano, de la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana i Teresa Morell, directora de la Cooperativa Agrícola de Pego.

img_8613-r img_8617-r img_8626-r img_8642-r

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Que curiosos son los del partido de la gaviota, que se enfadan cuando no les dejan acudir como representantes politicos a actos puramente religiosos, pero no mandan a nadie a un acto de este calibre. Sera que las mujeres del campo de Betera son menos representativas? Porque no presumen de su apoyo a este colectivo con su correspondiente foto en redes sociales, como hacen cuando van a las procesiones? Sera cuestion de machismo? Sera cuestion de genes? Sera una cuestion de agenda? O sera que eso no da votos? Sea como sea, que el pueblo sepa que practicamente fueron la unica formacion con representacion municipal que no acudio a dar su respaldo a la mujer del campo. Enhorabuena!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment