Notícies

img_8721-rEste cap de setmana el camp s’ha instal·lat a l’Albereda de Bétera amb l’objectiu de mostrar als veïns i veïnes de Bétera, agricultors i llauradores que el nostre municipi és essencialment agrícola.

Des de divendres fins ahir diumenge nombroses empreses i institucions importants com la Cooperativa Agrícola de Bétera o AVA i La Unió han mostrat en els seus expositors la seua feina diària a la Fira Agrícola. També han estat presents a les casetes empreses dedicades a l’agricultura ecològica, productes biològics i productes per a treballar el camps.

Divendres, abans de la tempesta i el susto de l’incendi de la palmera per la caiguda d’un llamp, el director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Rogelio Llanes, inaugurava el certamen.

img_5411Dissabte Bétera retia homenatge per tota una vida dedicada al camp a l’agricultor Joaquim Dasí de 88 anys conegut al poble com “Ximo el Rubio”, va Rebre una placa commemorativa de mans de la regidora Cristina Ballesteros i el Diputat del Congrés, José Luís Ábalos.

Joaquín Dasí Aloy, ha sigut escollit el llaurador de l’any “per la seua dedicació, experiència, esforç i amor a la terra durant tota la vida”, tal i com recordà la regidora d’agricultura, Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE) en el parlament previ a conèixer qui anava a rebre l’homenatge. Tots van lloar el treball dels agricultors en general i de “Ximo el Rubio” en particular, un home que ha treballat als horts des dels huit anys i que ha vist com els camps de secà –amb garroferes, oliveres i ametlers– es transformaven amb el pas dels anys en grans extensions de tarongers.

img_8700-r

img_8701-r

img_8715-r

img_8708-r

img_8706-r

img_8710-r

img_8711-r

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment