ComerçNotícies

img_7272Els pròxims dies 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre el municipi de Bétera acollirà la novena edició de la Fira del Comerç, en la qual 50 establiments donaran a conéixer la seua oferta comercial i de serveis, amb representació de pràcticament totes les activitats comercials que es realitzen a Bétera. Com sabeu la fira estava programada per al passat mes de juny però la previsió de pluja, que després no es va complir, va fer que es suspengués per precaució.

Els comerciants esperen que l’Albereda siga este pròxim cap de setmana un punt de trobada familiar on els veïns i veïnes coneguen de prop la diversitat i oferta de productes que ofereix el teixit comercial local. A més l’Albereda s’omplirà d’un fum d’activitats per a totes les edats.

Productes informàtics, dolços, òptiques, telefonia mòbil, escoles infantils, acadèmies d’idiomes, roba i complements, centres d’idiomes, acadèmies de dansa i fins al nostre diari local Betera.com estaran presents en aquesta festa en què tots reivindicarem la necessitat que el comerç local existeixi i subrevisca per sobre de grans cadenes, centres comercials i multinacionals.

Per a facilitar la participació ciudadana, hi haurà servici d’autobús gratuït, amb parades a Mas Camarena i Torre en Conill. El regidor del ram, Augusto Sevilla (Asamblea Bétera Ciudadana) ha agraït la implicació de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) per a organitzar el certamen, i ha destacat que “és molt important comprar al xicotet comerç, que dóna ocupació de qualitat, a diferència de la precarietat laboral que generen les grans superfícies”.

Des de les 18.00 hores del divendres fins a les 14:00 hores del diumenge, els assistents tindran l’oportunitat de conéixer de primera mà i amb totes les facilitas el teixit comercial beterà.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment