Camp de TúriaNotícies

La comarca del Camp de Túria rebrà 962.000 euros de la Diputació de València a través del Pla de Camins i Vies 2016-2017 (PCV), un programa bianual amb una dotació total de 12 milions d’euros que, en la línia de la gestió responsable del nou equip de govern provincial, es basa en criteris “més objectius i transparents”, en paraules del titular de Carreteres, Pablo Seguí.

Aquestes subvencions es repartiran entre els setze municipis de la comarca i, segonsva dir el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, aquestes subvencions “suposen la fi del clientelisme en la concessió de les ajudes directes, ja que l’objectiu de basar el repartiment en el color polític dóna pas a criteris més justos i coherents en tots els programes que ixen de la Diputació2.

Llíra serà la població que més diners reba de la Diputació de València (167.934 euros) seguida de Bétera que rebrà de la institució provincial gràcies a aquest pla 101.560 euros. En tercer lloc a Riba-roja de Túria li correspondran 91.560 euros per a tal fi.

camins-camp-de-turia

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment