ComerçNotícies

david-carrasco-2David Carrasco és el president de l’Associació de Comerciants de Bétera des de finals de 2015. Tant ell, com els membres de la nova directiva, s’han proposat donar un gran impuls a aquesta entitat amb l’objectiu de potenciar i donar a conèixer el comerç de la ciutat. Ara arriba la 9a edició de la Fira del Comerç amb la participació de molts comerços associats.

Pregunta: Quines novetats hi ha a l’edició de 2016?

Resposta: En aquesta edició podem destacar que tornem a tindre una gran participació 47 expositors dels quals més del 50% són associats i un total de 67 carpes. A més enguany tenim una gran zona d’activitats esportives, amb la presència del Club de Bàsquet, el Club de Futbol femení Alfàbegues i del Club de Triatló. Així que podrem realitzar una gran varietat d’activitats esportives amb la família.

P: Quants comerços participen i de quin tipus?

R: Enguany participen 47 comerços de diferents gremis i tipologia de negoci, des d’entitats bancàries, escoles de diferents disciplines, moda i estilisme, tecnologia, fotografia o alimentació. La veritat és que hi ha molta varietat de comerços i això dóna molt joc en una fira comercial.

P: Per què és important que hi haja un gran esdeveniment dedicat al comerç?

R: Sobretot perquè considerem que el motor d’una població és la seua activitat comercial. Una població amb gran activitat comercial és un poble actiu, amb moviment, amb carrers il·luminats, amb baixa taxa d’atur i amb vida. Ningú vol viure a una població dormitori. Des de la directiva de l’Associació de Comerciants sempre hem cregut en que els diners que el veí es gasta en els nostres comerços es torna a reinvertir en més compres a altres comerços i en proporcionar nous llocs de treball a gent de la localitat, tancant així el cercle econòmic.

P: És una bona forma de que els veïns coneguen l’àmplia oferta que ofereixen els comerços de Bétera, no és així?

R: Efectivament, crec que una fira comercial no té com a finalitat vendre el que no has venut durant la setmana o el mes, sinó que la seua finalitat és donar a conèixer els teus productes, serveis i especialitats a un nou públic que no és l’habitual del teu comerç o empresa. Es tracta d’una finestra al món per donar a conèixer el teu ventall de possibilitats de cara a satisfer a qualsevol client.

portada-comercio-beteraP: En quina situació es troba el comerç de Bétera?

R: Crec que en genenral portem ja uns mesos, des de setembre o octubre del 2015, en què veiem que la gent torna a tindre més confiança i seguretat quan ix a comprar. Pareix que haja més moviment comercial, bé perquè la gent ja té menys dependència econòmica i haja canviat el xip de guardar amb pany i clau els seus estalvis pel que puga pasar, o bé perquè els comerços que hem suportat la crisi ens hem especialitzat al màxim i hem fidelitzat la clientela tot el possible augmentant-la dia a dia en la mesura del possible.

P: El nombre d’associats a l’ACB segueix creixent, no és així?

R: La veritat és que estem molt orgullosos perquè un augment d’associats vol dir que estem fent les coses bé, o com a mínim, que ens esforcem en fer-les bé per al benefici de l’activitat comercial de Bétera. Hem passat de 72 associats a 121 en 9 mesos i pensem que és un gran augment que ens enorgulleix i al mateix temps ens empeny a seguir treballant cada dia més pel comerç de la nostra localitat.

P: Quins beneficis té comprar al xicotet comerç?

R: Molts beneficis directes com la qualitat i tracte durant la compra del comerç o la proximitat, facilitat i tracte en la postvenda. I per altra banda beneficis indirectes com que l’economia es reinverteix en el mateix poble, bé en contractació de personal o en altres comerços.

P: Animes a les famílies a acudir aquest cap de setmana a la Fira del Comerç?

R: Per descomptat. Animeu-vos tots a visitar la fira de comerç que tenim gran multitud d’activitats preparades per a menuts i grans. Tindrem el camió d’entrenament dels bombers, hi hauran activitats esportives, demostracions de balls i classes col·lectives de zumba, exhibicions d’ensinistrament caní, tallers diversos i demostracions, castells unflables i moltes més activitats que només coneixereu si passeu a veure’ns per la fira.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment