Comunitat ValencianaNotícies

12174325mEFE/Redacció. La que va ser fins fa unes setmanes regidora de Serveis Socials a l’Ajuntament de Bétera, Daría Terradez, ja està treballant al seu nou lloc de treball al govern autonòmic com a directora general de Relacions amb la UE.

Ahir mateix la beterana va acompanyar a Brussel·les a la vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra, que va exposar els canvis a nivell de política social amb el nou govern autonòmic per intentar millorar la imatge de la nostra regió.

“El que hem volgut traslladar és el canvi de les polítiques socials a la nostra Comunitat; aquesta imatge que ací a les institucions europees hi havia, d’una comunitat que no complia, que no treballava els temes socials, que no complia els programes europeus, que moltes vegades havia de tornar les ajudes per una mala gestió “, ha explicat en declaracions a la premsa.

L’assumpte es va abordar en una reunió amb membres del gabinet de la comissària europea d’Ocupació i Política Social, Marianne Thyssen, en la qual Oltra va demanar que l’executiu comunitari “siga sensible als temes socials i en particular a la situació dels països del sud d’Europa”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment