BàsquetEsportNotícies

cistelles-mobils-betera

Dos cistelles de bàsquet mòbils per a la pista multiusos del Poliesportiu de Bétera es troben aparcades des d’abans de l’estiu a l’espera que l’empresa distribuïdora les canvie per no estar homologades seguint una normativa d’obligat compliment des de l’any 2003.

Així ens ho ha explicat la Alcaldessa de Bétera i responsable de l’àrea d’Esports, Cristina Alemany, després de ser preguntada per este equipament que llueix aparcat en un racó del poliesportiu malgrat que el seu ús és necessari per als usuaris.

Gràcies a una subvenció rebuda per a equipaments esportius el consistori va sol·licitar estes dos cistelles i per posar-les en ús des de la Regidoria d’Esports “decidim posar-nos en contacte amb una empresa que realitza homologacions d’instal·lacions i d’equipaments esportius. Sorprenentment, l’empresa homologadora aplega a la conclusió que les cistelles adquirides no complixen amb la normativa i, per tant, no poden ser utilitzades amb total fiabilitat”, ha explicat Alemany a Betera.com.

L’Ajuntament adquirix les cistelles d’una empresa, amb la qual anteriorment ja havia treballat i que únicament es dedica a la distribució, és a dir, no té res a veure amb la construcció de les cistelles pel que quan es detecta el problema “ens posem en contacte amb l’empresa distribuïdora per a traslladar-li el problema amb què ens hem trobat”.

Segons la responsable d’Esports, l’empresa va afirmar que l’error no es es podia corregir amb l’estiu pel mig de manera que el tècnic d’Esports va reprendre el tema només tornar de vacances pel que ara “per una part, s’estan fent gestions perquè l’empresa distribuïdora (o la que munta les cistelles) assumisca la responsabilitat i, per una altra, se li ha donat trasllat al Departament de serveis Jurídics de l’Ajuntament, per veure quines accions legals es poden prendre, ja que l’Ajuntament adquirix un bé que no complix una normativa d’obligatori compliment”, conclou Alemany.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment