Notícies

augusto-sevilla-1Esta serà la segona Fira del Comerç per al regidor d’Assemblea Bétera Ciutadana, Augusto Sevilla, com a responsable de comerç. Arriba després de molts mesos de treball colze a colze amb l’Associació de Comerciants de Bétera amb qui la regidoria vol posar en marxa tota mena d’iniciatives, esdeveniments i activitats per impulsar l’activitat comercial, generar ocupació i vertebrar el municipi. Esta novena edició arriba carregada d’empreses participants i d’activitats per a tota la família.

Pregunta: Després de més d’un any al capdavant de la Regidoria de Comerç, quin balanç fas del treball realitzat en estos mesos?

Resposta: Crec que el balanç és positiu, després d’un estudi i anàlisi de la situació actual del comerç hem introduït novetats, recuperant coses que van deixar de realitzar-se i els comerciants demanaven reprendre i donant continuïtat al que consideràvem beneficiós per al comerç local.

P: En quins aspectes vos heu centrat més i amb quins objectius?

R: Un dels principals aspectes ha sigut entaular una relació fluïda amb l’Associació de Comerciants de Bétera. Ens reunim amb bastant freqüència ja que ningú millor que els propis comerciants saben millor les seues necessitats i quin tipus d’esdeveniments són beneficiosos per a potenciar els seus negocis. L’objectiu principal és aconseguir un comerç estable que genere ocupació i que cobrisca tots els serveis que demanden els consumidors.

P: Quines necessitats tenen els comerciants de Bétera a hores d’ara?

R: Des de la regidoria podem ajudar generant activitats, esdeveniments i promoció del comerç local. Altres demandes dels comerciants són formació i informació sobre les subvencions a les que poden accedir. També com sabem un dels principals problemes de xicotets comerç és el finançament pel que al mes de març vam signar un conveni amb Caixa Popular.

P: Tot i la crisi, creus que el teixit comercial del municipi pot salvar-se?

R: Sí, si se’ls dóna suport des de les institucions creant el marc adequat per a crear estabilitat en el xicotet comerç i permetre’ls ser competitius front de les grans superfícies, per este motiu nosaltres no declararem a Bétera como a “zona de gran afluència turística” la qual cosa haguera donat una llibertat horària a les grans superfícies en perjudici del petit comerç local.

P: Com serà la Fira del Comerç 2016 que comená hui?

R: Després de celebrar-la l’any passat a Mas Camarena ara tornem a la seua ubicació habitual a l’Albereda, però com a novetat posarem un autobús des de Mas Camarena i Torre Conill a la fira donant continuïtat a la nostra idea de integració de les urbanitzacions amb el nucli urbà.

P: Quins beneficis reporta este tipus d’esdeveniments per als comerços?

R: Poder donar-se a conèixer i promocionar els seus productes a Bétera i poblacions adjacents ja que també acudeixen a la fira persones de pobles del voltant.

P: Quantes empreses participen enguany i de quin tipus?

R: 47 expositors que ocuparan 67 carpes ja que alguns pel seu volum han sol·licitat dues carpes i podem trobar representats tots els sectors del comerç local. També com sol ser habitual participen entitats esportives locals.

P: Quins beneficis creus que reporta als veïns comprar al xicotet comerç?

R: Sens dubte l’atenció personalitzada adaptada a cada consumidor, la qualitat dels productes i millors preus que les grans superfícies. Tampoc oblidem que consumir en els comerços locals genera activitat i ocupació que reverteix en benefici de la pròpia localitat.

P: Animes a tots el veïns i veïnes de Bétera a assistir a la fira?

R: Clar! serà un cap de setmana per conèixer el comerç local i els seus productes, així com per disfrutar en família de les diferents activitats programades tant per a adults com per als més menuts.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment