NotíciesPolítica
pedro-sanchez

E.P. Pedro Sánchez ha anunciat aquesta nit davant el Comitè Federal que presentava la seva dimissió després de perdre la votació per convocar un congrés extraordinari per 132 vots en contra i 107 a favor.

En el seu discurs de comiat va apel·lar a la unitat del PSOE i va argumentar que havia fet aquesta proposta perquè s’estava qüestionat la figura del secretari general, destacant que com a mínim “així ho ha patit”.

En segon lloc va explicar que la proposta tenia a veure amb la posició política, en relació a si el PSOE hauria d’intentar formar un govern alternatiu al PP, encara que desgraciadament no va ser possible l’anterior legislatura.

Pedro Sánchez ha afegit que el congrés era per dirimir aquestes dues qüestions. “I segueixo creient que ha de ser la militància qui decideixi aquestes qüestions, temps hi ha”, ha reblat.

Finalment indicar que ha estat per a ell un orgull i un honor dirigir el PSOE i ha desitjat tot l’encert del món a qui el succeeixi, destacant que l’Executiva sortint servirà de manera lleial.


Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment