ComerçNotícies

Esta vegada sí la pluja ha respectat la 9ª Fira del Comerç de Bétera que un any més ha omplit durant tres dies de gent l’Albereda. Els veïns i veïnes del municipi han pogut comprovar estos dies que a Bétera el comerç local està molt viu, té molta força i vol remuntar la crisi econòmica a cop de proximitat, qualitat i atenció personalitzada.

feria-comercio-betera-15Les expectatives de l’Associació de Comerciants han sigut totalment superades, “el divendres i dissabte per la vesprada va vindre molta més gent de la que esperàvem, les carpes estaven plenes, els dos corredors plens i els comerços expositors molt contents amb la afluència. Diumenge sempre és un dia més tranquil però les activitats infantils han provocat que també vingueren moltes famílies”, explica David Carrasco.

El presidente de l’ACB encara no té xifres però si sap que els expositors estan contents i fins i tot diuen que és de les millors fires dels quatre últims anys “més influència, més moviment i més activitats”. La gent ha treballat molt estos tres dies per fer nous client, un treball que esperen que retorne en forma de compres durant l’any, però fins i tot “hi ha qui ha venut i ha fet números molt bons a la fira”.

El regidor de Comerç, Augusto Sevilla, també s’ha mostrat satisfet amb la fira “la valoració és molt positiva, hi ha hagut gran afluència de visitants i els expositors estan contents tot i que podrem valorar i veure que punts podem millorar quan ens entreguen l’enquesta”.

Des que divendres el director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, inaugurara la fira acompanyat per l’alcaldessa, Cristina Alemany, el regidor, Augusto Sevilla, i el president de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB), David Carrasco i fins diumenge a els veïns de Bétera han tingut una bona oportunitat per aquirir els millors productes i servicis amb interessants descomptes.

feria-comercio-betera-13En declaracions a BETERA.COM, Natxo Costa, va reconèixer que estes fires són “són fonamentals perquè la gent del poble conega els nous comerços del poble que s’han obert, les novetats dels que ja estaven i sobretot reconèixer al comerç local allò que fa pel poble que és molt més que prestar un servei”.

El secretari general de Comerç ha recordat que “el comerç local li dóna vida als pobles, no només il·lumina els carrers sinó que en ells també treballa el nostre cosí, la nostra veïna o la núvia d’un amic, pel que els treballadors i les nostres compres no són els números d’una gran empresa amb seu a l’Aràbia Saudita sinó que és gent amb noms i cognoms que tots coneixem”.

El nostre diari BETERA.COM també ha volgut estar present amb la seua pròpia carpa per continuar donant-se a conèixer entre els potencials lectors del nostre municipi.
feria-comercio-betera-6
feria-comercio-betera-7
 
feria-comercio-betera-11
feria-comercio-betera-12
img_8856-r
feria-comercio-betera-5
feria-comercio-betera-4
feria-comercio-betera-8
feria-comercio-betera-9
feria-comercio-betera-10
feria-comercio-betera-14
feria-comercio-betera-16
feria-comercio-betera-17
feria-comercio-betera-19
feria-comercio-betera-20
feria-comercio-betera-22
feria-comercio-betera-23
 

feria-comercio-betera-18

feria-comercio-betera-24

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment