FallesNotícies

despedida-1El regnat faller d’Inés Plasencia i Paula Hernández arriba a la seua fi. Este dissabte la Junta Local Fallera va celebrar al Saló de Plens del Castell el tradicional acte d’acomiadament de les Falleres Majors de Bétera 2016, un acte emocionant en el que les que han sigut màximes representants de les falles del municipi s’acomiaden del món faller per tornar a les seues comissions.

Dissabte passades les 19:00 Inés i Paula arribaven juntes al Castell de Bétera. A les portes les va rebre l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, a més de les que es convertiran en Falleres Majors de 2017 Julia Garrido i Lluna Alejo. Dins amics, familiars i membres de la Junta Local Fallera omplien la sala.

El primer a parlar va ser el president de la Junta Local, Josep Maria Asensi, qui els va dedicar un emotiu homenjae i repàs l’intens any que han viscut junts. Després es va projectar un vídeo resum d’este fantàstic i atrafegat any que han viscut com a Falleres Majors de Bétera i també un altre fet pels seus amics més propers i familiars.

despedida-2Després va arribar el moment de deixar constància del seu regnat col·locant el corbatí commemoratiu en l’estendard de la Junta Local Fallera. Paula i Inés van voler dirigir-se al públic de manera conjunta i micròfon en mà. Les emocions no tardaren en aflorar, sobre tot en la xiqueta Paula que va dir unes paraules plenes de sentiment cap a la festa fallera i com no, d’agraïments per tot l’any viscut.

L’Alcaldessa, Cristina Alemany, també els va dedicar unes paraules a les que són màxim exponent de la festa fallera en el poble. Paraules on va destacar el víncul que havíen creat i els va aconsellar que el cuidaren per a que dure tota la vida. Alemany també els va voler agraïr la seua tasca de donar a conèixer les falles del poble durant tot l’any.

L’acte va acabar amb els himnes de Bétera i la Comunitat Valenciana. Després tots junts van celebrar el comiat en el Sopar de Gala Faller al Saló Azhor de Bétera que va allargar-se fins a altes hores de la matinada.

 despedida-3 despedida-4 despedida-5 despedida-6

despedida-8 despedida-10 despedida-9 despedida-13

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment