Notícies

joano-beteraEste dilluns, 3 d’octubre, tindrem Ple Ordinari corresponent al mes d’octubre amb alguna que altra novetat a la coporación municipal. Després de la eixida de la regidora Daría Terrádez, el següent en la llista de Compromís és Joan Josep Baudes qui hui prendrà possessió de la seua acta de regidor.

Joano Baudes ha sigut regidor a les tres últimes legislatures encara que en les dos últimes va reunciar al seu càrrec per motius laborals una vegada i familiars d’altra.

Baudes serà regidor però no regidor alliberat ja que, segons l’ordre del dia, qui passa a tenir dedicació exclusiva a l’Ajuntament de Bétera i per tant nòmina municipal serà Raquel Puig.

ORDRE DEL DIA

1. RÈGIM JURÍDIC Aprovació, si escau de l’acta de la sessió anterior no 6/2016 de 6 de juny de 2016 i la no 07/2016 de 23 de Juny de 2016.
2. INTERIOR.- Presa de possessió del Sr. Juan José Baudes Llistó, com a regidor del Grup polític municipal de COMPROMÍS.
3. RÈGIM JURÍDIC Correspondència oficial, assumptes i disposicions de caràcter general.
4. RÈGIM JURÍDIC Dació de compte de les sessions de la Junta de Govern Local celebrades des l’última sessió plenària ordinària.
5. HISENDA.- Expedient sobre dació compte de Resolució d’Ajuntament 1365/2016 de 29 de juliol, sobre aprovació rectificació Liquidació Pressupost exercici econòmic 2015.
6. HISENDA.- Expedient relatiu a dació compte Resolució d’Alcaldia 1496/2016 de 12 de Setembre, sobre aprovació de les línies fonamentals pressupostos 2017.
7. EDIFICIS I INSTAL·LACIONS PÚBLIQUES.- Expedient sobre ratificació Resolució Ajuntament 1029/2016 de 8 de Juny de l’actual sobre sol·licitud d’Ajuts P.P.O.S. 2016.
8. INTERIOR.- Expedient sobre determinació pel Ple a proposta de l’Alcaldia designació càrrec en règim de dedicació exclusiva de la regidora Sra. Raquel Puig Salavert.
9. URBANISME.- Expedient sobre aprovació Modificació Puntual Pla General. Unitat d’Execució la Foia.
10. URBANISME.- Expedient sobre modificació puntual del Pla General. Creació nova zona d’implantació dotacional privat “Residència Roig Alfonso”.
11. RÈGIM JURÍDIC Torn obert de paraules.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment