Notícies

Molts temes es van tractar ahir al ple ordinari del mes d’octubre de l’Ajuntament de Bétera, no hi havia hagut sessió des de l’agost i això es va notar en l’acumulació de temes a tractar, sobretot en el torn de precs i preguntes.

Joano Baudes va prendre possessió de la seua acta com a regidor i va prometre per “imperatiu legal” el seu càrrec. A partir d’ara s’encarregarà de les delegacions de Patrimoni, Turisme, Mobilitat i Trànsit, Residus Urbans, Neteja Viària i Medi Ambient. El nou regidor de Compromís s’instal·larà a l’edifici d’Urbanisme i atendrà els ciutadans els dilluns i dimecres de 17 a 20 hores.

L’exida de Daría Terrádez ha provocat nous canvis en les delegacions. A partir de hui Raquel Puig assumirà, a més de Festes i Cultura, la delegació de Drets Socials per la qual cosa tindrà dedicació exclusiva. L’oposició no va criticar el seu alliberament i sou de 36.000 euros anuals però sí les formes. Germán Cotanda va recordar d’algunes declaracions de Compromís quan estàven a l’oposició i criticaven que hi haguera tres regidors alliberats. I Enric Álvarez va assumir que fins que un no està al govern no sap la feina que porta un ajuntament, és impossible que Raquel Puig traga endavant la càrrega de treball dels seus regidories sense dedicació exclusiva”.

img_9056-rLa Regidora Socialista Cristina Ballesteros també assumeix més responsabilitat al fer-se responsable de Parcs i Jardins i Enllumenat Públic que se sumen a les regidories que ja dirigia Agricultura, Aigua i Obres Públiques.

En el torn de les mocions la corporació va aprovar per unanimitat la proposta del PP de col·locar panells de lliure expressió en zones transitades del municipi. I una altra interessant iniciativa en què es proposa un seguiment real de l’estat de les mocions que es van aprovant al ple amb l’objectiu que no queden oblidades al calaixos.

Cristina Ballesteros també va defensar una moció per pal·liar els efectes de la sequera en el muncipi i evitar als agricultors l’alt cost econòmic d’obrir els pous.

El PSOE va exposar una moció en què es demana un ingrés mínim vital per a les persones amb dificultats com a mesura “per protegir als necessitats”. La moció es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups polítics excepte els dels tres regidors de Mas Camareb¡na-CUBE que van optar per l’abstenció.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment