Notícies

Durant el ple celebrat dilluns es va ratificar en el punt 7 de l’ordre del dia la sol·licitud d’ajudes del PPOS 2016 gràcies a les quals es realitzarà un important reforma a la piscina coberta municipal de Bétera.

Segons va anunciar l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, es reformaran els vells vestidors per adaptar-se a la normativa i es canviarà el paviment que envolta la piscina.

S’espera que les obres comencen el proper mes de maig amb l’objectiu de perjudicar el mínim possible als usuaris del bany lliure. A més s’avançaria l’obertura de la piscina descoberta del poliesportiu perquè els esportistes del club de natació SOS i del club de triatló puguen seguir amb els seus entrenaments habituals.

Una important reforma per a la qual es destinaran 325.637 euros dels quals 195.367 euros provindran d’una subvenció dels Plans Provincials d’Obres i Servicis (PPOS) de la Diputació de València i la resta dels diners 130.269 euros de les arques municipals fins arrodonir el muntant total de l’obra.

piscina-municipal-betera-1

piscina-municipal-betera-2

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment