Notícies

alcohol-jovenesLa Regidoria de Drets Socials ha organitzat amb la col·laboració de la delegació de Joventut la II Jornada Sense alcohol a Bétera. Els actes començaran el divendres 7 d’octubre a les 19:00 hores amb una batucada que recorrerà el nucli urbà, des de l’Albereda fins Casa Nebot, a càrrec del Centre Artístic Musical de Bétera.

A més hi haurà dos tallers a les 20:00 hores: “Si hi ha alcohol, no hi ha control”, i “Còctels sense alcohol”. Els punts d’informació sobre esta jornada que porta el lema “Fes-te festa sense alcohol” els trobareu als clubs esportius de Bétera i a la seu d’Informa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment