Notícies
reunioLa regidora de Joventut, Maite Bes (PSPV-PSOE), ha assistit hui dijous a la reunió celebrada en Aras de los Olmos per coordinar, potenciar i incentivar activitats i polítiques adreçades a la gent jove entre diferents ajuntaments i administracions públiques.
El matí de treball s’ha aprofitat per tractar el programa d’actes que “Xarxa Jove” té definit per al present mes d’octubre. Xarxa Jove vol dinamitzar i coordinar tots els cursos, propostes i esdeveniments enfocats als xiquets i als adolescents, bé siguen de la Generalitat Valenciana (IVAJ), de la Diputació o dels propis ajuntaments.
La regidora Maite Bes ha anunciat que en este nou curs escolar la localitat estrena eslògan: “Bétera viu jove” amb el qual pretén “apropar tota la joventut als cursos educatius i programes artístics que es realitzaran esta tardor i hivern a Bétera”.

A la reunió han participat tècnics i regidors de joventut de nombrosos municipis com ara l’Eliana, Marines, les Alcubles, Titaigües, Nàquera, Meliana, Ademús, o Xelva, entre d’altres. A la mateixa cita, representants de la Mancomunitat del Camp de Túria han manifestat el suport a esta iniciativa vertebradora de les activitats per a joves.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment