Successos

hospital-lliria-112EP. Una jove de 25 anys ha resultat este dijous policontusionada i un home de 24 amb contusions a l’esquena i esquinç cervical en un accident registrat cap a les 10.00 hores a la CV-35 a la localitat de San Antonio de Benagéber, en sentit a València, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació (CICU) en un comunicat.

El CICU ha rebut cap a les 10.00 hores l’avís que alertava d’un sinistre, amb un cotxe bolcat. Fins al lloc es va desplaçar una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una altra del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU).

Els equips sanitaris han assistit a una dona de 25 anys, policontusionada, que ha sigut traslladada a l’Hospital de Llíria en la unitat SAMU. Així mateix, s’ha atès un home de 24 anys, amb contusió a l’esquena i esquinç cervical, que ha sigut traslladat en la unitat SVB a l’Arnau de Vilanova.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment