NotíciesOci i Cultura

9-octubre-betera-15

Com cada any els ciutadans de Bétera eixiran la vespra del 9 d’Octubre al carrer per celebrar el Dia de la Comunitat Valenciana i ho faran amb música, danses i pólvora.

La cercavila eixirà demà dissabte, 8 d’octubre, des de la Casa de la Cultura de Bétera a las 19.00 horas encapçalada, com cada any, pels Gegants i Cabuts i un grup de danses de la localitat i recorrerà alguns carrers del centre del poble fins a arribar a la Plaça del Castell.

9-octubre-betera-8A més a més les Obreres del 2017 participaran per primera vegada en un acte oficial de l’Ajuntament de Bétera. Vestides amb els trages de hortolanes repartiran caramels al public con mana la tradició. D’esta manera Pilar Ros, Olga Coscollar, Amparo Lull i Maria Guerrero comencen, ara sí, a ser les protagonistes de les festes de Bétera.

A la processó cívica també estaran presents les cinc comissions falleres del poble, així com les Falleres Majors de Bétera, Ines Plasencia i Paula Hernández, per a les que este serà el seu últim acte com a màximes representants de les festes josefines.

9-octubre-betera-13La pólvora arribarà de la mà dels Majorals de 2017 que tancaran la processó per oferir una Coetà de Luxe per a il·luminar els carrers de la localitat.

Concert a la Plaça del Castell

La Regidoria de Cultura, Festes i Tradicions ha programat per al dissabte, 8 d’octubre una nit de concerts a la Plaça del Castell. A les dotze de la nit, just estrenant el 9 d’Octubre, Herbanegra, des de Camp de Túria i Cocentaina, portarà el seu rap amb reminiscències de música negra. I des dels pobles de la Mariola, els aires jamaicans del ska fusionat amb jazz i rhythm & blues de The Dance Crashers.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment