Notícies

carrero-2La proliferació de les merdes de gos a les voreres i parcs de Bétera ha arribat esta setmana al debat del ple. La regidora del PP, Elía Verdevio, va alertar a la esponsable de la neteja viària que cada vegada hi ha més defecacions de gossos a les voreres, sobretot als voltants dels col·legis.

Un problema que lluny de solucionar-se sembla que va en augment ja que cada vegada són més els ciutadans que tenen mascotes a casa i van a per els seus fills al col·legi amb ells. El problema no és que augmenten les mascotes és que la gent no es consciencie que cal recollir les defecacions.

La portaveu del PP va sol·licitar una campanya informativa ara que l’ordenança ja ha entrat en vigor per avisar als ciutadans que les multes poden arribar als 900 euros.

La fins ara regidora de Neteja Viària, Neus Sánchez, va anunciar que ja s’han imprès uns díptics informatius que es repartiran per les veterinàries de la localitat i punts de major trànsit de persones amb tota la informació que els amos de les mascotes han de conèixer.

El problema de les defecacions s’estén també cap parcs com el del Calvari on, tot i estar prohibit entrar amb gossos, els parcs de jocs estan plens de caques.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va anunciar que sol·licitarà una reunió amb l’empresa de neteja per a tractar la problemàtica.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment