Comunitat ValencianaFallesNotícies

12213602wRaquel Alario Bernabé, de la falla Ferran el Catòlic-Àngel Guimerà, serà la fallera major de València per al pròxim any mentre que Clara María Parejo Pérez, de la Falla Zapadores-Vicente Lleó, ostentés el càrrec de fallera major infantil.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha anunciat dos nomenaments de la Junta Central Fallera en el tradicional acte de trucada telefònica a les afortunades, celebrat a l’hemicicle de l’Ajuntament.

Raquel Alario, de 23 anys i que actualment cursa un màster d’Enginyeria Industrial, quasi no podia parlar al telèfon amb l’alcalde i va aprofitar la cridada per agrair als seus amics i familiars el suport donat durant aquests mesos.

Per la seua banda, Clara Maria Parejo, de 11 anys i que cursa cinquè de Primària en el col·legi Salesianos-Sant Joan Bosco, va rebre lacridada de l’alcalde entre llàgrimes d’emoció i va declarar que per a ella les Falles són una cosa “molt bonic”.

Les dos rellevaran les actuals falleres majors, Alicia Moreno, de la falla Doctor Álvaro López-San  Juan de Dios, i Sofia Soler, de General Asensio-M.Solferri, en una solemne cerimònia de proclamació que celebrarà demà l’Ajuntament.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment