Comunitat ValencianaFallesNotícies

12213602wRaquel Alario Bernabé, de la falla Ferran el Catòlic-Àngel Guimerà, serà la fallera major de València per al pròxim any mentre que Clara María Parejo Pérez, de la Falla Zapadores-Vicente Lleó, ostentés el càrrec de fallera major infantil.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha anunciat dos nomenaments de la Junta Central Fallera en el tradicional acte de trucada telefònica a les afortunades, celebrat a l’hemicicle de l’Ajuntament.

Raquel Alario, de 23 anys i que actualment cursa un màster d’Enginyeria Industrial, quasi no podia parlar al telèfon amb l’alcalde i va aprofitar la cridada per agrair als seus amics i familiars el suport donat durant aquests mesos.

Per la seua banda, Clara Maria Parejo, de 11 anys i que cursa cinquè de Primària en el col·legi Salesianos-Sant Joan Bosco, va rebre lacridada de l’alcalde entre llàgrimes d’emoció i va declarar que per a ella les Falles són una cosa “molt bonic”.

Les dos rellevaran les actuals falleres majors, Alicia Moreno, de la falla Doctor Álvaro López-San  Juan de Dios, i Sofia Soler, de General Asensio-M.Solferri, en una solemne cerimònia de proclamació que celebrarà demà l’Ajuntament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment