Comunitat Valenciana
LOS CONCEJALES DEL PP EN EL AYUNTAMIENTO DE VALENCIA DECLARAN COMO INVESTIGADO EN EL CASO IMELSA

Foto: EFE

EFE. La Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha obert una causa a l’exregidor de l’Ajuntament de València i diputat autonòmic del PP Miguel Domínguez per suposat delicte de blanqueig de capitals comès pel grup popular de l’Ajuntament .

Segons ha informat el TSJCV en un comunicat, de conformitat amb el criteri de la Fiscalia, la Sala es declara competent per investigar al parlamentari autonòmic pels fets descrits pel jutge del cas Imelsa, el titular d’Instrucció 18, en l’exposició raonada elevada al TSJ el passat mes de maig.

En la mateixa, el magistrat relacionava els indicis existents contra Domínguez en la peça separada en la qual s’investiga un presumpte delicte de blanqueig de capitals en el grup popular de l’Ajuntament de València comès mitjançant donacions de 1.000 euros efectuades per regidors i assessors, quantitat que presumptament els era retornada pel partit en dos bitllets de 500 euros per blanquejar diners en efectiu de suposada procedència il·lícita.

Per aquest mateix assumpte també està sent investigada l’exalcaldessa de València Rita Barberá, encara que en el Tribunal Suprem, donada la seua condició de senadora.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment