Successos

12221214EFE. La Policia Local de Burjassot ha denunciat a una veïna de la localitat, de 55 anys, per un presumpte delicte de maltractament animal contra el seu gos, al qual va tractar de matar amb antidepressius perquè “li molestava”.

La dona es va presentar amb el seu gos en una clínica veterinària, on va explicar, “amb signes de penediment”, que havia intentat acabar amb la vida de la seua mascota administrant pastilles, ha informat l’Ajuntament de Burjassot en un comunicat.

Els responsables de la clínica es van posar en contacte amb la inspectora responsable de la UPAN (Unitat de Protecció Animal de la Policia Local) per comunicar els fets i van traslladar l’animal a un hospital veterinari.

Agents de la Policia Local es van presentar al domicili de la propietària del gos per informar-lo que havia incorregut en un presumpte delicte de maltractament animal, a l’espera de veure com evolucionava la mascota.

Segons les mateixes fonts, gràcies a la ràpida intervenció clínica, el gos ha salvat la seva vida i ja està a cura de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB), que li busca una nova llar on el tracten adequadament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment