NotíciesOci i Cultura

Hui comença el I festival d’Arts Escèniques de Bétera organitzat per la Regidoria de Cultura i que es desenvoluparà en diversos espais de la localitat durant tot el cap de setmana.

Un festival, tal i com expliquen des del consistori, naix amb molta il·lusió, en el qual s’ha apostat per un projecte que és productiu tant per al municipi i contornada així com per a les seues associacions, molt importants per la seua labor i dinamització en la cultura tan important en els moments en què ens trobem.

En esta primera edició participen dos grups de teatre consolidats a Bétera com Pepeta RicartZorongo Teatre  però la intenció de l’àrea de cultura és que l’any pròxim puguen participar altres associacions culturals de manera que siguen elles el centre del certamen.

En tres dies podrem vore un total de 8 espectacles amb dos sessions diferenciades: quatre esdeveniments per a públic familiar i quatre per a públic jove o adult.

Programació 

meganimals03

Foto: maduixacreacions.com

El divendres 14 d’octubre a les 18:00 hores a Casa Nebot el grup musical Carraixet obrirà el “1r Festival Arts Escèniques de Bétera” amb un fantàstic espectacle infantil “Carraixet amb la Xicalla” amb cançons en valencià, populars i de creació pròpia, on els més menuts de la casa podran participar amb estes cançons-joc fins a l’extenuació més divertida.

Una vegada acabat i després d’agafar forces a les 22:30 hores el grup de teatre local Pepeta Ricart pujarà a l’escenari de la Casa de la Cultura per a representar “Besos”, per a demostrar que cada cançó és un record, la música del primer bes i la de l’últim també.

El dissabte 15 d’octubre a les 12:00 hores en el Passeig de l’Albereda, Maduixa Teatre ens porta “Megànimals” un espectacle visual, amb grans estructures, cançons i balls, que pretén despertar en els més menuts la curiositat i l’interés pel que desconeix.

El mateix dissabte a les 18:oo hores en la Casa de la Cultura la companyia Creaciones Codo con Codo ens oferirà “El Xic de Chaplin” una peça que mescla el teatre, el cinema i la música en directe: un espectacle teatrecinemusical. A partir de l’obra mestra del cine mut The Kid de Charles Chaplin, s’ha creat este muntatge en què el personatge de “l’actriu” entra en la pantalla i ix per a comptar-nos la seua història i els motius pels quals es veu abocada a actuar de la manera en què ho fa.

cartell-arts-esceniquesSense descansar per a tan sols prendre un aperitiu i no encantar-se molt, dissabte 15 a les 22:30 hores en la Casa de la Cultura la companyia Teatroscope representarà “Pequeñas Locuras” escrita i dirigida per Ángel Lucas, una comèdia d’embolics i de situació. Pequeñas Locuras ens mostra el que succeïx en cada una de les sis plantes d’un edifici acabat de construir on els seus inquilins encara estan acabant la mudança. Una comèdia repleta de malentesos, diàlegs de besucs, situacions hilarants, bestieses diverses i xicotetes bogeries.

El diumenge a partir de les 12:00 hores arribarà la Màgia a Casa Nebot, de la mà de quatre grans mags i il·lusionistes “Óscar Lozano, Junior, Chemago i Senior” un espectacle de màgia molt participatiu i amb un toc d’humor, a més no sols aconseguiran divertir el seu públic sinó sorprendre’l, segur que tots ens faran passar una emocionant i màgica matinal.

Seguit de l’actuació a les 13 hores, hi haurà un Taller de Màgia Casa Nebot per a xiquets amb un màxim de 20 participants on se’ls ensenyarà un joc de màgia a cada un perquè al final del taller isquen a representar-ho davant dels seus familiars.

Per a tancar estes tres intenses jornades, la companyia local “Zorongo Teatre” pujarà a l’escenari de la Casa de la Cultura el diumenge 16 a les 19:00 hores per a representar “TR3S” de Carlos Rubio, una comèdia que et farà riure al públic de principi a fi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment