Notícies

acto-beteraDemà dimarts, 18 d’octubre, a partir de les 19.30 hores Casa Nebot acollirà una xarrada per donar a conèixer el “Programa Impulsa” de Podemos als veïns i veïnes de Bétera.

El Programa Impulsa, que ja va per la tercera edició, és una iniciativa que dóna suport econòmic a projectes d’emprenedoria amb projecció social i que està financiat amb part dels diners que donen els càrrecs públics electes de Podemos.

La tercera edició d’Impulsa, a més d’estar oberta a la presentació d’iniciatives amb projecció social promogudes per entitats sense ànim de lucre, incorpora una categoria nova: el programa Hacemos. Dins d’esta categoria es podran presentar els projectes que els Cercles i els Consells Ciutadans Municipals de Podemos desenvolupen en els seus barris i municipis, amb l’objectiu d’acostar-nos a les necessitats de la societat, donar una resposta col·lectiva i teixir xarxes amb diferents col·lectius i amb la ciutadania organitzada.

La xarrada de dimarts té com a objectiu informar a la gent de Bétera de la possibilitat d’accedir a este finançament presentant projectes de tipus social que milloren la qualitat de vida de la gent.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment