Comunitat Valenciana
Foto: EFE

Foto: EFE

EFE. La eurodiputada de Ciudadanos Carolina Punset ha dimitit com a membre del Comitè Executiu de Ciudadanos, on era responsable de medi ambient i territori, perquè no se sent identificada “amb la major part de les decisions estratègiques” preses per la direcció del partit.

En un comunicat, Punset ha indicat que la seua tasca dins el comitè executiu del partit “s’ha tornat estèril”, ja que tampoc aconsegueix “unir suficients suports com per determinar cap canvi” de postura.

La segona raó de la seua dimissió, explica, té a veure amb “mantenir la coherència amb els principis fundacionals” de Ciudadanos, identificat “amb la tradició il·lustrada, els valors laics, socials i progressistes, que tenia com a propòsit irrenunciable la desarticulació de qualsevol tipus de nacionalisme, incloent el regionalisme no independentista”.

A més, considera que la direcció del partit a la Comunitat Valenciana no ha sabut, llevat de “honroses excepcions”, afavorir unes estructures orgàniques “propícies per al foment d’aquests valors”.

Afirma que seguirà, ja sense càrrecs de responsabilitat directiva, defensant des del seu lloc com a eurodiputada de Ciudadanos no només els valors que en el seu origen el van portar a unir-se a aquest projecte, sinó també “l’encesa defensa del medi ambient que mai” ha abandonat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment