Notícies

img_9975-rCom a preludi a les III Jornades de Salut Mental que se celebraran a l’Hospital Psiquiàtric de Bétera el proper divendres i dissabte ahir es va inaugurar a l’Antic Ajuntament de Bétera una exposició en la qual els residents del centre han exposat la visió que tenen del municipi.

Esta mostra té com a objectiu apropar l’hospital als veïns i veïnes de Bétera ja que com el mateix director del centre, Manel Tobed, va explicar “ells són veïns del municipi, viuen ací i estan empadronats a Bétera”.

img_9991-rA la inauguració va assistir la Diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, que va explicar que es treballa “per fer desaparèixer l’estigma de la malaltia mental” i ha afegit que “és una malaltia més i que cal tractar els pacients perquè es recuperen i es reincoporen a la societat”.

A la mostra podem veure pintures amb estampes i elements típics de Bétera com el Castell, la Torre Bofilla, el parc del Calvari o els Alfàbegues, però també altres bastant més conceptuals plenes de color i força.

img_9982-r img_9989-r img_0003-r img_9984-r

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment