Notícies
p1030191Asfana Béteraha rebut un donatiu de 137 euros per part dels voluntaris que la vespra del 9 d’Octubre van organitzar una barra de beguda amb preus populars durants els concerts de Herba Negra i The dance Crashers, dins els actes coomemoratius festius.

Els beneficis que es van traure de la beguda d’esta barra han anat destinats a la Associació de Families nombroses. En l’acte han estat presents Miguel Sierra, voluntari i Mayda Van den Brande, corrdinadora de ASfana.

Des de Asfana han agraït molt el donatiu dels sis voluntaris que van estar treballant eixe dia “Miguel és una persona que ja ha col.laborat més d’una vegada amb l’associació de famílies nombroses i esta iniciativa ha sigut totalment voluntaria”.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment