Notícies

trabajoL’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa un nou Pla d’Ocupació Local pel qual 20 persones treballaran dos mesos a jornada completa millorant i ajudant al manteniment del municipi.  El pla està pensat per ajudar les famílies de Bétera que travessen dificultats econòmiques a causa de la situació de desocupació dels seus membres.

Els aspirants poden presentar les sol·licituds des de hui dijous, 20 d’octubre, i fins al proper dia 28 d’octubre a Casa Nebot o en l’edifici principal de l’Ajuntament de Bétera. Després un jurat avaluarà cadascuna de les sol·licituds presentades i puntuarà seguint el sistema de baremació aprovat.

Tasques de neteja i manteniment

Els contractats com a operari o peó d’Oficis Múltiples realitzaran funcions de manteniment, neteja, conservació d’espais públics; manteniment i neteja del parc mòbil; neteja i conservació de camins i suport a les brigades municipals.

Per poder accedir a un d’aestos llocs de treball temporal els aspirants han d’estar empadronats a Bétera un mínim de 12 mesos i estar inscrits com a desocupats en l’oficina del SERVEF amb la corresponent targeta DARDE. Les instàncies s’han de presentar al registre de l’Ajuntament de Bétera junt amb tots els documents que es requereixen i que poden consultar al següent enllaç.

Este és el primer Pla d’Ocupació Local posat en marxa des que la coalició (Compromís, PSOE i Asamblea Bétera) començara a governar i precisament l’absència d’estos plans en el Pressupost General hava sigut molt criticada pel Partit Popular.

Hui el regidor d’Ocupació, Augusto Sevilla, ha assegurat a Betera.com que el govern local volia posar el Pla d’Ocupació en marxa “però no hem pogut fer-ho fins a tindre clar que havia diners suficients per poder prsupuestarlo. La idea és que continuar amb estos plans l’any 2017 i posar en marxa altres que depenen de subvencions de la Generalitat Valenciana de les que prompte tindrem resposta”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment