EsportNotíciesUD Bétera

presentacioEls 401 jugadors repartits en els 25 equips de la Unió Esportiva Bétera foren presentats divendres a la nit en un espectacular acte al poliesportiu municipal. Una vetllada que va servir per donar a conéixer l’himne del club de futbol i per retre homenatge a aquells jugadors que porten deu anys vinculats a la institució esportiva, segons ha informat l’Ajuntament de Bétera en un comunicat.

El president, Enrique Muñoz, donà les gràcies a tots els assistents i l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, feu una crida per treballar des de l’esport amb l’educació i els valors, lluny de materialismes.

Les novetats esportives d’enguany se centren en tres equips: l’amateur, que jugarà em primera regional; el juvenil, que ho farà en preferent; i el cadet, que competirà en primera regional.

L’acte de presentació dels diferents conjunts per edats fou conduït pel locutor de Ràdio Bétera, David Cañadas, i comptà amb projeccions dels propis jugadors en una pantalla gegant.

Els jugadors Jacinto Bravo, Jesús Rodríguez, Steven Herreros, Iván Gutiérrez, Juan Carlos Asensi, Pablo Chancosa, Alberto Montes i Rubén Rausell reberen un detall per part de la U.E. Bétera pels seus deu anys formant part del club. L’himne valencià i un castell de focs d’artifici tancà la nit.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Jo crec que ja que copieu la notícia i la nota de premsa que ha publicat el propi Ajuntament als seus mitjans, al menys haurieu de citar les fonts, no cregueu Betera.com? Que quant Las Provincias vos va copiar a vosaltres be que vareu saltar. Ni el text ni la foto es vostra, no vindria gens malament que ho deixareu clar.

    • Hola Pepe, ens fem ressò d’una nota de premsa que el cap de premsa de l’Ajuntament de Bétera ens ha enviat expressament perquè la publiquem. No se si entens la diferència entre que Las Provincias agafe la informació de la nostra web sense permís i que l’ajuntament ens envie informació amb l’objectiu de que li donem la màxima difusió. De totes maneres, es cert, la informació no es nostra i afegim la font perque quede ben clar. Una salutació i gràcies per llegir-nos.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment