Notícies

lloma-del-mas-betera-1L’Equip Directiu del centre Lloma del Mas, recolzat pel Consell Escolar, “ha decidit no participar als actes organitzats per la Comissió del “Camí a l’Escola” que se celebraran aquest mes d’octubre al Calvari”, segons ha informat l’AMPA de Lloma del Mas en un correu informatiu a tots els pares i mares dels alumnes.

L’absència del col·legi de Bétera en este acte que se celebra divendres al Calvari serà com a motiu de protesta ja que “des de fa tres anys està pendent l’adequació dels passos de vianants, la neteja de les voreres i la retirada dels fanals que dificulten la circulació dels peatons”.

La directora del centre, Mayte Gómez, ha explicat que “l’any passat ja se’ns va prometre que es realitzarien alguns canvis i no va ser així. Enguany, a una setmana vista de l’acte, tampoc s’havia fet res del que havíem demanat per la qual cosa es va prendre la decisió de no participar” i afegeix que la intenció “és reivindicar un accés al centre educatiu en condicions”.

La màxima responsable del CEIP Lloma del Mas insisteix que “tot i que hui sembla que s’estiguen pintant alguns passos de vianants la decisió ja està presa i no participarem”.

L’Ajuntament de Bétera lamenta la decisió 

lloma-del-mas-betera-2Des de la Regidoria d’Educació lamenten esta decisió i el responsable de l’àrea, Fernando Cantarino, ha explicat a Betera.com que l’any passat l’ajuntament va actuar sobretot el camí escolar “tot i que la brigada d’obres va deixar en perfecte estat tot el camí menys dos carrers de la zona de la Lloma del Mas per un error en el recorregut”.

Cantarino respecta la decisió del centre però afirma que “la regidoria d’Obres Públiques està actuant en tot el terme municipal realitzant neteja, reparació i manteniment de carrers i camins i es va sol·licitar al setembre des d’Educació que es revisara el manteniment de la ruta del camí escolar, amb especial atenció a la zona de Lloma del Mas per l’error de l’any passat”.

“Em consta que ja s’han localitzat els punts que han de rebre atenció i que la feina es realitzarà esta setmana perquè estiga el poc que s’haja de fer a punt abans de divendres”, explica Cantarino, que ha afegit que “per la nostra part no hi ha cap obstacle perquè ells participen al Camí a l’Escola, però si ells decideixen abans que nosaltres fem les coses, retirar-se perquè no creuen que les fem, ja que no puc dir res més llevat que no compartisc la seua opinió i la seua forma de procedir”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment