ComerçNotícies

tecnicas-de-venta-betera

Este dilluns ha començat la primera de les tres jornades que, baix el nom “Atenció al client i técniques de venda” l’Associació de Comerciants de Bétera ha organitzat per als establiments associats a l’entitat.

Aquestes jornades seguiran desenvolupant-se els propers 7 i 14 de novembre, en l’edifici conegut com Casa Nebot, de 15:00 a 17:00 hores. Impartides per Leticia Martorell de MC Formación, en elles s’analitza les tècniques de venda més adequades i adaptades a cada negoci o la importància de ser el comerç de referència al nostre entorn comercial.

A més a més s’ensenyen nocions de tècniques per a cuidar als clients i augmentar els clients potencials, així com incrementar a curt termini la xifra de negoci i treballar per mantenir-la i millorar els objectius de venda marcats.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment