ComerçNotícies

tecnicas-de-venta-betera

Este dilluns ha començat la primera de les tres jornades que, baix el nom “Atenció al client i técniques de venda” l’Associació de Comerciants de Bétera ha organitzat per als establiments associats a l’entitat.

Aquestes jornades seguiran desenvolupant-se els propers 7 i 14 de novembre, en l’edifici conegut com Casa Nebot, de 15:00 a 17:00 hores. Impartides per Leticia Martorell de MC Formación, en elles s’analitza les tècniques de venda més adequades i adaptades a cada negoci o la importància de ser el comerç de referència al nostre entorn comercial.

A més a més s’ensenyen nocions de tècniques per a cuidar als clients i augmentar els clients potencials, així com incrementar a curt termini la xifra de negoci i treballar per mantenir-la i millorar els objectius de venda marcats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment