Medi AmbientNotícies

animals-betera-15Com ja vam avançar després de la celebració del ple del mes d’octubre l’Ajuntament de Bétera es posarà seriós amb el tema de les caques de gos del carrer. Segons ha anunciat el consistori comença una campanya informativa en què es recorda als amos dels gossos que les multes per no recollir els excrements del carrer poden ascendir a 900 euros.

Amb el lema “Ajuda a Bétera a mantindre’s neta. Tu eres el responsable, ell no té la culpa”, la Regidoria de Medi Ambient ha llançat una campanya per recordar als amos de gossos seua obligació de retirar de la via i espais públics els excrements de l’animal.

Per això, ha repartit 3.000 bossetes en els parcs públics i 3.000 díptics en els comerços del poble, sobretot en botigues d’animals i clíniques veterinàries. En els fulls divulgatives, la Regidoria de Medi Ambient reivindica el civisme i l’educació “en benefici de tot el poble, que tindrà així carrers i parcs on es podrà caminar i jugar amb tranquil·litat, i evitar focus d’infecció potencials”.

Els díptics recorden la normativa en matèria de residus i protecció i tinença d’animals, i en funció de les ordenances respectives, recorda que el fet de no recollir les deposicions dels gossos pot comportar una multa de fins a 900 euros.

Més notícies sobre aquest tema:

– La proliferació de les merdes de gos als carrers de Bétera arriba al debat del ple

– Tractat contra les merdes i els pixats de gos dels carrers de Bétera

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment