Festes de Bétera

img-20161026-wa0016Este dissabte 29 de novembre Bétera s’engalana novament per donar la benvinguda a les Falleres Majors de Bétera 2017, la xiqueta Lluna Alejo i Villora i la senyoreta Julia Garrido i Montagut. L’acte d’Exaltació és un dels actes més importants del calendari faller del municipi ja que suposa el tró d’avís d’allò que és un no parar fins al pròxim exercici.

Un acte que esperen amb especial sentiment les noves representants de la festa, la Junta Local Fallera i el món faller de la localitat. Previ a l’acte protocol·lari que tindrà lloc a les 18:30h i a l’Auditori de la Casa de la Cultura, les Falleres Majors deixaran constancia del seu regant on signaran al Llibre d’Honor del poble a les 17:00h al Saló de Plens.

A continuació, les Falleres Majors es dirigiran a l’emblemàtica Casa Nebot per donar la benvinguda a les distintes Juntes Locals i comissions falleres del municipi que acompanyaran a Lluna i Julia en aquest dia tan especial. En acabar la recepció tota la comitiva es traslladarà en cercavila fins a l’Auditori de la Casa de la Cultura on tindrà lloc l’acte protocol·lari.

L’acte de l’Exaltació de les Falleres Majors de Bétera serà multitudinari. Una desena de Juntes Locals Falleres i les recentment nomenades Falleres Majors de València 2017, Raquel Alario y Clara María Parejo, han confirmat l’assistència a l’acte d’Exaltació per rendir pleitesía a les noves representants de Bétera.

A més a més, fallers de les cinc comissions del municipi, mitjans de comunicació, públic en general i curiosos assistiran a l’acte per arroparar a les noves representants de la festa al seu dia gran. A l’acte hi haurà, com ve sent habitual, una ofrena floral per a les màximes representants i també es podran escoltar les primeres paraules de les noves regines.

La Junta Local Fallera i la Corporació Municipal seran les encarregades de fer que les Falleres Majors de Bétera recorden per sempre el dia de la seua coronació. Lluna i Julia esperen impacients el seu moment gran, en què el tinent d’alcalde, Enric Álvarez, i el regidor de Personal, José Rodado, els imposen les bandes que les acreditaran com a Falleres Majors de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment