cartell-halloweenL’activitat fallera a Bétera no para, després d’un cap de setmana intens amb l’entrega dels brusons oficials i l’exaltació de  la xiqueta Lluna Alejo i la senyoreta Julia Garrido, Falleres Majors de Bétera 2017, hui dilluns a la nit, 31 d’octubre, la Junta Local Fallera  ha organitzat la ja tradicional festa de Halloween.

A les 23:15h  les comissions falleres es concentraran amb les seues més terrorífiques disfresses a la glorieta i després, en cercavila pels carrers del municipi, acudiran al recinte de les coves per a continuar la festa fallera amb música. Durant la cercavila la Junta Local repartirà caramels per als més menuts

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment