img_7518La I Marxa contra la violència de gènere, de caràcter no competitiu, se celebrarà el diumenge 13 de novembre sobre un recorregut de 5,5 quilòmetres, amb exixida i arribada al passeig de l’Albereda de València després de recórrer la ronda interior.

La regidoria de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Bétera ha posat a disposició de totes les veïnes i veïns interessats en aquest esdeveniment un autobús gratuït per viatjar fins a València.

Segons ha informat la regidora Mayte Bes en el mateix autobús els participants podran inscriure’s en la cursa i aconseguir el dorsal. El cost serà d’un euro a favor de l’Associació ALANNA, una entitat  que treballa contra l’exclusió social i en favor de la integració i la igualtat de les dones a través de programes amb els col·lectius més vulnerables, com menors o famílies.

Per pujar a l’autobús que portarà als participants de la cursa contra la violència masclista només cal apuntar-se a Casa Nebot. L’eixida serà diumenge 13 a les 8:00 hores a l’Albereda i la tornada a Bétera cap al migdia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment