12279445w

EFE. El emoji que representa una paella estarà disponible en els dispositius electrònics d’Apple a partir d’este mes de novembre, i formarà part així de les diferents icones d’ús en els aparells amb la seua tecnologia.

Segons ha anunciat la promotora que va impulsar que la paella valenciana tinguera icona a WhatsApp, #PaellaEmoji, la multinacional Apple ha “confirmat fa unes hores” que el seu disseny de l’ideograma estarà al novembre a disposició dels usuaris en la seva versió iOS 10.2.

A partir d’ara, totes les plataformes tindran les seues versions del ‘paella emoji’, i la icona del plat per excel·lència de la Comunitat Valenciana estarà disponible a tots els dispositius electrònics, després de l’aprovació de Emojipedia, Twitter, Google, Microsoft, Samsung i , finalment, Apple.

Diferents dissenys 

En unes setmanes, els usuaris podran emprar-lo en els seus dispositius, i, “gràcies a la campanya popular” desenvolupada en aquest sentit, la paella que reflecteix el disseny d’Apple “respecta les receptes tradicionals” del plat.

Després de l’operació posada en marxa per arròs La Fallera, amb l’actor i presentador Eugeni Alemany, i la posterior acceptació del emoji per part d’Unicode al maig d’aquest any, totes les plataformes han anat fent els seus dissenys i incorporant-los en els seus sistemes.

Twitter, Google, Microsoft i Samsung han anat dissenyant versions tenint en compte el disseny proposat per La Fallera i per Emojipedia, aquest últim corregit després de la campanya #ComboiPaellaEmoji per evitar que fos una paella mixta amb xoriço.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment